Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

16,99 € už 27,00 € vertės presoterapiją su Cello geliu įvyniojimu grožio salone Vilniuje!

Kupono kaina
17 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
27.00 € -37% 10.01 €

Nupirkta 14 kuponų


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Presoterapija (dar vadinama limfodrenažiniu masažu ar kompresine terapija) – tai procedūra kompresinės terapijos aparatu.  Presoterapijos tikslas – „išjudinti“ užsistovėjusią limfą, išvalyti limfinius takus ir pašalinti toksinus iš organizmo.  Procedūros metu pacientas užsideda specialų korsetą, kojines ar rankoves, į kuriuos aparatas paduoda suspaustą orą. Preso-masažas – tai ritmiška slėgio ir pauzių kaita. Oro bangos tiesiogiai mechaniškai veikia odą, poodinę riebalų ląstelieną, raumenis ir gilias venų bei limfos gyslas. Toks masažas atstato limfos ir veninio kraujo tekėjimą, didina metabolizmą, pašalina iš organizmo skysčių perteklių ir kenksmingas medžiagas, padeda atsikratyti patinimų, žymiai sumažina kūno apimtis. Ši procedūra yra maloni bei veikia atpalaiduojančiai.

Taip yra koreguojamos kūno formos, mažinamas celiulitas, gerinama kraujotaka ir stiprinamas imunitetas, taip pat yra naudingas, siekiant pagerinti žarnyno veiklą. Limfodrenažas skatina skysčių pasišalinimą iš organizmo, sumažina paburkimą ir patinimą. Presoterapija naudojama esant „sunkių kojų“ efektui, odos glebumui, taip pat reabilitacijai po operacijų. Į bet kurią anticeliulitinę programą ar programą, kuri yra nukreipta kovai su nutukimu ir kūno apimčių mažinimui, būtinai įeina ir limfodrenažas, kadangi tik limfinė sistema gali pašalinti iš organizmo sunaikintas riebalų ląsteles ir jų turinį.

Procedūra trunka 30 – 45 min. Ji yra saugi, labai maloni (seanso metu juntamas pilnas atsipalaidavimas ir komfortas). Teigiamas presoterapijos efektas yra pastebimas iš karto. Jau po pirmos procedūros yra juntamas kūno lengvumas, žvalumas, pagerėja nuotaika. Norint pasiekti stabilių rezultatų paprastai reikia 10 - 15 procedūrų, kurios yra atliekamos kartą per 2 – 3 dienas priklausomai nuo individualių rodmenų. Presoterapija tinka bet kokio amžiaus tiek vyrams, tiek ir moterims.
PRESOTERAPIJA REKOMENDUOJAMA, ESANT:
Limfinė edema (tinimai), celiulitui, antsvoriui, „sunkių kojų“ efektui, odos glebumui, taip pat reabilitacijai po operacijų, fizioterapija, venų nepakankamumas, kraujo sąstovis kojose (ypač tinka žmonėms, kurių kojos nuolat šąla), imuninės sistemos ir medžiagų apykaitos gerinimas, randuotų audinių gydymas, relaksacija, vidurių užketėjimas;

PROCEDŪROS NEREKOMENDUOJAMA  ATLIKTI, ESANT:
Ūmūs infekciniai susirgimai, limfedema (limfos tėkmės sutrikimas), piktybiniai navikai, inkstų nepakankamumas, širdies nepakankamumas, nėštumas, opaligės, skrandžio erozijos, odos ligos, aukštas arba labai žemas kraujospūdis, buvę arba esami kojų venų uždegimai, arterijų ligos, ribotos judėjimo galimybės, cistos, miomos, menstruacijų metu.

Presoterapija sėkmingai derinama su kitomis kūno modeliavimo procedūromis. Puikiai tinka derinti kartu su įvairiais kūno įvyniojimais. 

Įvyniojimas su Cello geliu – tai ypatinga anticeliulitinė liekninamoji procedūra, skirta  efektyviai kovoti su didesnėmis riebalų sankaupomis, įsisenėjusiu celiulitu, strijomis ir padidėjusiu kūno svoriu.  Gelio efektyvumas remiasi subalansuotu kiekiu aukštos koncentracijos angliavandenių, turinčių intensyvų termoreguliacinį, angiotoninį ir riebalus skaidantį poveikį.
 

Cello gelio kosmetika gaminama naudojant tik šalto spaudimo augalinius aliejus ir naudoja net 35 eterinius aliejus. Pagrindiniai Cello gelio ingredientai: cinamonas, kiparisas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas ir nikotino aktyvioji medžiaga.
         
Šis ypač efektyvus kūno įvyniojimas sumažina kūno apimtis 0,5-1 cm jau po vienos procedūros. Procedūra tinka įvairioms probleminėms zonoms – talijai, viršutinei rankų daliai, pilvui, šlaunims ar kelių zonai, jei yra susikaupusių riebalų. Priemonėse esantys natūralūs eteriniai aliejai ne tik efektyviai sprendžia Jūsų problemas, bet ir maloniai atgaivina, nuramina ir atpalaiduoja.

Po procedūrų  pastebėsite šiuos pokyčius:
Sumažėjęs arba visiškai išnykęs celiulitas;
Kūno apimčių sumažėjimas (apytiksliai 0,5-1 cm per vieną
procedūrą);
Svorio sumažėjimas;
Šlakų pasišalinimas iš organizmo ;
Jungiamojo ir riebalinio audinio ląstelių atsistatymas;
Mikrocirkuliacijos ir limfos tekėjimo atsistatymas;
Medžiagų apykaitos pagerėjimas;
Odos jungiamojo audinio elastingumo padidėjimas;
Sumažėjusios strijos.
Gydymo kursas: Minimalus procedūrų kursas – 3 procedūros, optimalus – 7-10 procedūrų.
 
Cello gelio nerekomenduojama naudoti esant: neštumui, inkstų ligoms, onkologijai, karščiavimui, odos alergijai, vidaus uždegimams, epilepsijai, venų, kraujagyslių išsiplėtimui.

Rekomendacijos po procedūros:
8 val. Negalima praustis po dušu      
Tą pačią dieną nesideginti soliariume, saulėje, neiti į pirtį ar sauną      
Rekomenduojama procedūrų kurso metu gerti daugiau vandens – 1,5-2 l per dieną (organizmas valosi nuo toksinų ir šlakų, todėl šiems procesams būtinas vanduo)



Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija tel. 8 670 39634 (jei niekas neatsiliepia, pabandykite vėliau - visi meistrai dirba);
- Užsiregistravus, bet neatvykus arba nepranešus bent prieš 24 valandas, kuponas laikomas panaudotu bei nebegalioja;
- Prašome užsiregistruoti ne vėliau, kaip likus vienai savaitės iki kupono galiojimo pabaigos;
- Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų;
- Papildomos nuolaidos netaikomos ir nekeičiamos į kitas paslaugas;
- Kuponas galioja 2 mėnesius nuo įsigijimo dienos

- Norint pasinaudoti paslauga, būtina turėti atspausdintą groziodovanos.lt kuponą (ne mokėjimo  patvirtinimą ir ne pavedimo kopiją).




Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas
Justiniškių g. 117, Vilnius
tel. 8 670 39634

Ilona Jusel
Verslo liud. Nr. YB103532-1





Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011