Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

95,00 € už 170,00 € vertės maisto netoleravimo testą, biorezonansinį organizmo ištyrimą Folio metodu bei gydytojo homeopato konsultacija

Kupono kaina
95 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
170.00 € -44% 75.00 €

Nupirkta 21 kuponas


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Verta dėmesio, nes:
Šiandien Jums pristatomas išsamus Jūsų organizmo ir atskirų jo sistemų bei audinių tyrimas molekuliame ląstelių lygyje;  
Šios diagnostikos metu nustatomos ne tik išvešėjusios ligos, bet ir polinkiai sirgti konkrečiomis ligomis;
Svarbiausia ši diagnostika nustato pačias susirgimų priežastis, o taip pat, koks maistas organizmui naudingas, o koks – žalingas.
Rezultatus gausite kartu su rekomendacijomis, ką geriausio galite padaryti dėl savo sveikatos ir puikios savijautos;
Tai galimybė daugelį ligų išaiškinti ankstyvojoje, kita diagnostika dar nematomoje, stadijoje;
Tai organizmo mikrofloros aktyvumo įvertinimas, kuris atskleis ar Jūsų natūrali mikroflora funkcionuoja sklandžiai;
Dauguma parazitų, gyvenančių organizme turi labai sunkiai nustatomus simptomus, po šio tyrimo būsite tikri ar Jūsų organizmas švarus nuo parazitų;
Nereikia  naiviai manyti kad parazitai tai nešvarių aplinkų liga, parazitą galima "pagauti" tiesiog suvalgius žvilgančia vyšnią ar paglosčius šunį;
Tai būdas neinvaziškai išsitirti žarnyno būklę (matomos bakterijos, kirmėlės ir jų aktyvumas);
Po tyrimo Jūsų laukia individualus sveikatos sutrikimų koregavimo planas;
Gydytojo homeopato konsultacijos metu gydytojas pasiūlys Jums priemones kaip atgauti arba išsaugoti sveikatą;
Tai galimybė nustatyti priežastį simptomų, tokių kaip:
-Greitas nuovargis, depresija;
-Galvos skausmai; 
-Susierzinimas, nerimas,
-Nemiga  
-Nutukimas arba per mažas svoris
-Odos bėrimai, dėmės odoje, gelsva veido spalva, pajuodę paakiai
-Nevaisingumas;
-Onkologinių ligų grėsmė.

Kuo ypatingas maisto netoleravimo testas? Kas yra maisto netoleravimas?
Dietologai maisto netoleravimą apibūdina kaip neigiamą organizmo reakciją į produktus, kuriuos valgome, pasireiškiančią lėtiniais, užslėptais uždegiminiais ir imuniniais sutrikimais. Kiekvienas renkamės tokius maisto produktus ir gėrimus, kurie labiausiai patinka, tačiau gali būti, kad kai kurių produktų organizmas nesugeba įsisavinti produkte esančių maisto medžiagų ar pernelyg jautriai į tokias medžiagas reaguoja. Išvados – iš karto.

Кlinikoje atliekamas maisto netoleravimo testas greita ir neskausminga procedūra, nereikalaujanti jokio išankstinio pasiruošimo. Tyrimo metu specialiu jutikliu nuskaitomi rankose esantys aktyvūs taškai, o informacija iškart matosi kompiuterio monitoriuje. Į programą yra įvesta 200 skirtingų rūšių maisto produktų ir gėrimų, kurie vienas paskui kitą „įjungiami į grandinę“. Taip dirbtinai sukuriama būsena, tarsi to produkto būtumėte ką tik valgęs. Kaip organizmas į kiekvieną produktą reaguoja, iškart rodo skalės duomenys. Taigi, atlikus išsamų 200 maisto produktų ir gėrimų apimantį tyrimą ir analizę yra nustatoma, kuriuos produktus galima vartoti, o kurių derėtų atsisakyti.

Kokie yra maisto netoleravimo požymiai?
Netinkamai maitinantis, organizmui daroma žala – neigiamą poveikį greičiau pajunta silpnesni organai, kyla grėsmė išsivystyti lėtinio pobūdžio negalavimams, tokiems kaip:
- bronchinė astma,
- reumatas,
- migrena, galvos skausmai,
- vaikų hiperaktyvumas,
- antsvoris,
- virškinimo sistemos sutrikimai,
- lėtinis nuovargis, miego sutrikimai,
- depresija, padidėjęs jautrumas,
- artritas,
- įvairios alergijos,
- bėrimai,
- peršalimo ligos ir t. t.

Ar maisto netoleravimas ir alergija yra tas pats? Nereikėtų painioti maisto netoleravimo ir alergijos maistui. Maisto netoleravimas, priešingai nei alergija, iš karto nepasireiškia – jo požymiai gali išryškėti po kelių dienų ar dar vėliau.

Ar maisto netoleravimo testas gali padėti pacientams, sergantiems lėtinėmis ir periodiškai pasikartojančiomis ligomis? Sergant kai kuriomis lėtinėmis ir periodiškai pasikartojančiomis ligomis, vien vaistų vartojimas neretai numalšina tik ligos simptomus. Svarbu išsiaiškinti ligos priežastis; gali būti, kad viena iš jų – maisto netoleravimas. Atlikus testą ir laikantis gydytojo paskirtų mitybos gairių, gali pagerėti jūsų savijauta. Kadangi kiekvieno žmogaus organizmas ir jo ligos istorija yra individualūs, tiksliausiai į jums rūpimus klausimus, susijusius su lėtinių ligų gydymu maisto netoleravimo testo pagalba, atsakys gydytojas konsultacijos metu. 

Ar maisto netoleravimo testas gali padėti lieknėjantiems?
Jeigu laikotės dietos, renkatės nekaloringą maistą, stengiatės valgyti mažomis porcijomis, vengiate užkandžiauti vakarais, o svoris vis tiek nekrenta, gali būti, kad vartojate netinkamą maistą. Tokiais atvejais, kai pasibaigus dietai pasireiškia „yo – yo“ efektas t. y. sugrįžta visi numesti kilogramai arba priaugate dar daugiau svorio taip pat kaltas netinkamas maistas.
Maisto netoleravimo testas gali būti naudingas laikantis dietos, norint atsikratyti antsvorio, nes papildomi kilogramai linkę kauptis organizme, kuris prastai įsisavina maistą. Išsiaiškinus, kokių produktų organizmas nepriima ir jų atsisakius, rezultatai gali būti pajuntami per stebėtinai trumpą laiką.
Pradėjus maitintis pagal rekomenduotą mitybos planą, gali ne tik kristi svoris, tačiau kartu pagerėti: odos būklė, nuotaika, atsirasti daugiau energijos.
Individualios mitybos rekomendacijos.

Maisto netoleravimo testas kartais gali atskleisti netikėtų faktų. Pavyzdžiui, jūs labai mėgstate paukštieną, o testas parodo, kad organizmas jos netoleruoja. Kiekvieną rytą pradedate puodeliu kavos su pienu? Gali būti, kad ir kava, ir pienas organizmui - nepriimtini. Dėl maisto netoleravimo kartais tenka atsisakyti net lietuviškų obuolių ar daržovių.
Pakeisti nusistovėjusius mitybos įpročius, be abejo, nėra lengva. Todėl kartu su testo išvadomis klinikos specialistai pateikia ir rekomendacijas, kad būtų kuo lengviau pereiti prie kito režimo. Pasitaiko, kad nustojus vartoti netinkamą produktą, organizmas išsivalo ir maisto toleravimas pasikeičia, tad draustą produktą vėl galima pradėti saikingai vartoti.

Kuo ypatinga biorezonansinė diagnostika modifikuotu Folio metodu?
Kiekvienas procesas, vykstantis organizme, kiekviena liga, kiekvienas sukėlėjas turi savo energetinį spektrą, taip vadinamą elektromagnetinį spinduliavimą. Buvo pastebėta, kad vienodi procesai įvairių žmonių organizme turi panašius elektromagnetinius rodiklius. Patologinių ir normalių procesų spektrogramos buvo sukauptos duomenų bazėje, kuri ir naudojama vykdant biorezonansinę diagnostiką. Tiriamojo įvairių organizmo sistemų ir organų spektrogramos lyginamos su standartinėmis ir matematiškai apskaičiuojama tam tikrų procesų tikimybė. Taip be jokio skausmo, rizikos ar žalingos spinduliuotės Jūs sužinosite apie savo organizmo ir atskirų organų veiklą, bei savo organizmo mikrofloros funkcionavimą. Ši aparatūra gali atlikti pačių ankstyvųjų susirgimų formų diagnostiką bei atskleisti polinkį tam tikriems susirgimams. Atliekami skydliaukės, antinksčių, smegenų hipofizio, kasos, skrandžio, kepenų, žarnyno, inkstų, širdies, plaučių, lytinių organų, prostatos ir kt. tyrimai. Šie tyrimai padeda atpažinti disbakteriozę, žarnyno parazitus, alergenus, organų pažeidimus... Svarbiausia ši aparatūra atranda sveikatos sutrikimų priežastis.

Ši diagnostinė sistema unikali dar ir todėl, kad gali pati paskirti optimalų gydymą esant bet kokiam susirgimui, atlikdama kompiuterinį palyginimą pagal spektrines atitinkamų ligotų organų charakteristikas su visomis kompiuterio atmintyje turimomis fitopreparatų spektrinėmis charakteristikomis. Sistema iš karto parenka veiksmingiausią vaistinių augalų preparatą konkrečiam susirgimui.

Kuo ypatinga gydytojo – homeopato konsultacija?
Dar Hipokratas teigė, kad medicinoje galima išskirti du pagrindinius gydymo metodus:
gydymas didelėmis vaistų dozėmis (toks gydymas šiandien vadinamas klasikiniu);
gydymas mažomis dozėmis (toks gydymas šiandien vadinamas homeopatiniu arba tiesiog homeopatija).
HOMEOPATIJA tai netradicinės medicinos šaka vis labiau populiarėjanti visame pasaulyje. Šiuolaikinė homeopatija akcentuoja, kad gydantis homeopatiniais preparatais, pagamintais natūralių medžiagų pagrindu, nesukeliami pašaliniai efektai ir, svarbiausia, gydomi ne ligos simptomai, o pati ligos priežastis. Ilgametė medicinos praktika įrodė, kad didelės vaistų dozės gali tik trumpam pašalinti sveikatos sutrikimų pasireiškimą, o štai mažos, tinkamai parinktų,  vaistų dozės gali priversti, kad pats organizmas pašalintų savyje esančius sveikatos sutrikimus. Toks ir bus gydytojo - homeopato konsultacijos tikslas - gydytojas ne pamatuos Jūsų pulsą ar kraujospūdį, kuris  visiems žmonėms yra panašus, jis pamėgins ko reikia Jums kaip asmenybei, kad galėtumėte harmoningai funkcionuoti, pasveikti ar išvengti ligų! 


Pasiūlymo sąlygos

-   Kuponas galioja vienam maisto netoleravimo testo atlikimui, kartu su biorezonansiniu viso organizmo ištyrimu modifikuotu Folio metodu, bei gydytojo homeopato Antano Januškevičiaus konsultacija. 

-  Procedūros trukmė 1 – 1.5 val.;
-   Reikalinga išankstinė registracija telefonu 8 620 16 412;
-   Kuponas galioja 2 mėnesius nuo įsigijimo dienos


Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Tarptautinė natūralios terapijos klinika
Algirdo g. 9, Vilniuje
tel. 8 620 16 412
http://homeopatijosklinika.lt/



 






Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011