Vilnius
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

50,00 € už 60,00 € vertės lazerinės akupunktūros seansą, gydant nevaisingumą Tarptautinėje natūralios terapijos klinikoje!

Kupono kaina
50 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
60.00 € -16% 10.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 15 kuponų



Kaip vyksta lazerinės akupunktūros procedūra, gydant nevaisingumą?

Iš pradžių lazerinės akupunktūros aparatu nustatomos silpnosios organizmo vietos, kurių disfunkcija lėmė nevaisingumo problemą, o po to yra sureguliuojamas už tas vietas atsakingų biologiškai aktyvių taškų funkcionavimas, to sekoje atstatomos silpnosios organizmo vietos, ir dėl to nevaisingumo problema išnyksta.

Verta dėmesio, nes:
Lazerinės akupunktūros metodas – tai kiniečių išrastų biologiškai aktyvių taškų (susietų su žmogaus organų sistemomis) funkcionavimo reguliavimas. Šis metodas padeda nustatyti organizmo silpnąsias vietas, bei atkurti jų funkcionavimą, o taip pat suaktyvinti vidinius procesus, leidžiančius  pačiam organizmui susidoroti su jį užklupusia sveikatos problema. 
Lazerinės akupunktūros metodas yra įtrauktas į LR sveikatos apsaugos ministerijos patvirtintą antrinio lygio ambulatorinių asmens sveikatos priežiūros paslaugų sąrašą. 
Šis netradicinės medicinos metodas ypač veiksmingas gydant nevaisingumą, bei gali pašalinti nevaisingumo problemą net tada, kai, taikant dirbtinio apvaisinimo ar kitus klasikinės medicinos metodus, rezultatų nebūna (pavyzdžiui, esant imuniniam nesuderinamumui). JAV nacionalinės medicinos tyrimų agentūros duomenimis, biologiškai aktyvių kūno taškų stimuliavimas gali išgydyti nevaisingumą, per smegenų centrus reguliuojant reprodukcinių hormonų apykaitą bei balansą, o taip pat didinant organizmo atsparumą reprodukcinę funkciją slopinantiems aplinkos faktoriams. Be to, minėtas stimuliavimas suaktyvina kraujo apytaką, bei maisto medžiagų tiekimą į už reprodukciją atsakingus organus, kas pagerina šių organų funkciją.



Pasiūlymo sąlygos

-   Kuponas galioja vienam lazerinės akupunktūros seansui „Tarptautinėje natūralios terapijos klinikoje“.
-   Procedūros trukmė 0.5 – 1 val.;
-   Reikalinga išankstinė registracija telefonu 8 620 16 412;
-   Kuponas galioja 6 mėnesius nuo įsigijimo dienos


Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Tarptautinė natūralios terapijos klinika
Algirdo g. 9, Vilniuje
tel. 8 620 16 412
http://homeopatijosklinika.lt/



 






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

50,00 € už 60,00 € vertės lazerinės akupunktūros seansą, gydant nevaisingumą Tarptautinėje natūralios terapijos klinikoje!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.

Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011