Vilnius
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

60,00 € už 65,00 € vertės ENDOSPHERE THERAPY (kūno korekcijos ir anticeliulitinę procedūrą) 75 min. Lieknėjimo studijoje KUDI!

Kupono kaina
60 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
65.00 € -7% 5.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 14 kuponų



ENDOSPHERE THERAPY kompresinės mikrovibracijos terapija – tai pirmoji iš tiesų veiksminga celiulito mažinimo metodika, kurios metu išlyginama, stangrinama ir tonizuojama kūno oda,pagerinama limfos apytaka ir pagreitinami medžiagų apykaitos procesai.

Procedūros metu 55 sferos, apvilktos specialiu silikonu, veikia kūno audinį kompresine mikrovibracija tiksliai odos tonuso praradimovietoje. Tai revoliucinis neinvazinis metodas, kurio rezultatai matyti jau po pirmų kartų ir išlieka ilgiau nei visi kiti rinkoje esantys „kovos su celiulitu“ būdai.

Rekomenduojamas 6-12 procedūrų kursas kūnui. Procedūra maloni ir neskausminga. 

Paslaugos trukmė: ENDOSPHERE THERAPY procedūra 75 min. 
Visas kūnas. 75 min. procedūra, kurios metu masažuojamos kojos, blauzdos,  šlaunys, sėdmenys ir pilvas, visa nugara, sprandas ir rankos. 



Pasiūlymo sąlygos

1. Prieš atvykstant į procedūras, būtina išankstinė registracija.

2. Vėluojant į procedūrą, vėlavimo laikas yra išminusuojamas iš procedūros.

3. Neatvykus ir neperspėjus apie neatvykimą prieš 6 valandas iki procedūros pradžios, Dovanų kupono suma atitinkanti pasirinktos paslaugos kainą arba procedūra yra anuliuojami nuo Dovanų kupono vertės.

4. Jeigu Dovanų kuponas nebuvo panaudotas jo galiojimo laikotarpiu, vėliau jis laikomas nebegaliojančiu, paslaugos nesuteikiamos ir pinigai negrąžinami.

5. Tiek popierinį, tiek elektroninį Dovanų kuponą (atspausdintą) reikia pateikti atvykus į Lieknėjimo studiją „KUDI“.

6. Tuo atveju, jei Dovanų kuponas yra sugadintas, suteptas, suplėšytas ar kitaip pažeistas ir dėl to nėra galimybės identifikuoti Dovanų kupono numerio, Dovanų kupone nurodytos pinigų sumos dydžio, Dovanų kuponu atsiskaityti už paslaugas nėra galima, toks Dovanų kuponas nėra keičiamas ir pinigai už jį nėra grąžinami.

7. Dovanų kuponas galioja 3 (trys) mėnesius nuo jo įsigijimo dienos. Dovanų kupono galiojimo pabaigos data yra nurodyta ant Dovanų kupono. Pasibaigus galiojimo terminui, Dovanų kuponą galima pratęsti papildomam 1 (vieno) mėnesio laikotarpiui už vienkartinį 5 (penkių) Eur mokestį. Dovanų kupono pratęsimas galimas tik per 1 mėnesio laikotarpį nuo Dovanų kupono galiojimo pabaigos datos. Kuponą galima pratęsti tik 1 kartą.

8. Pirkimo sumai viršijus Dovanų kupono vertę, susidariusį skirtumą galima sumokėti grynais pinigais.

9. Dovanų kupono turėtojui įsigijus paslaugų už mažesnę sumą nei nurodyta Dovanų kupone, likusi suma Dovanų kupono turėtojui negrąžinama

10. Prieš procedūrą prašome informuoti, jei Jūs laukiatės, turite alerginių problemų ar rimtų susirgimų.



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Lieknėjimo studija KUDI
Švitrigailos g. 8, Vilnius 
tel.   +370 670 39399


UAB Naiva
Įmonės kodas 300011213






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

60,00 € už 65,00 € vertės ENDOSPHERE THERAPY (kūno korekcijos ir anticeliulitinę procedūrą) 75 min. Lieknėjimo studijoje KUDI!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011