Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

28,00 € už 65,00 € vertės 90 min. trunkantį trijų masažų kompleksą su Tajų elementais DALIOS grožio studijoje Vilniaus centre!

Kupono kaina
28 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
65.00 € -56% 37.00 €

Nupirkta 23 kuponai


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Tai ypatingas pasiūlymas dirbantiems protinį ir emociškai įtemptą darbą  bei tiems, kurie daugiausia laiko praleidžia prie kompiuterių.

Jeigu Jūs:
-    Jaučiate išsekimą ir  įtampą;
-    Esate dirglūs ir apatiški;
-    Praradote jumoro jausmą;
-    Sunkiai sutelkiate dėmesį ir „prarandate“ atmintį;
-    Jus kamuoja miego trūkumas ir galvos ar skrandžio skausmai;
-    Bandydami atsipalaiduoti karštligiškai galvojate vien apie rūpesčius;

Jums verta ir būtina skirti laiko sau. Siūlome subalansuotą sprendimą jūsų savijautai: trijų masažų kompleksą, susidedantį iš pėdų, nugaros ir galvos masažų.

Masažuojant pėdas pagal Tajų sistemą, atpalaiduojama nervų sistema, mažinama įtampa bei įvairaus pobūdžio skausmai, gerinama kraujo apytaka, gerinamos metabolinės organizmo funkcijos – medžiagų pasisavinimas ir organizmo valymas, sureguliuojamas miegas, stiprinama imuninė sistema. Po šios dalies imsite jausti nepaprastą lengvumą ir gaivumą.
Nugaros masažas su akcentais į juosmens/kryžkaulio bei pečių/sprando sritis sumažina įtampos tonusą, išlaisvina reikalingą energiją, atpalaiduoja neigiamas emocijas, reguliuoja kraujo patekimą į smegenis ir tuo gerina protines funkcijas: atmintį, mąstymą, dėmesį. Pečių ir sprando masažas ypač palengvina emocinę savijautą, leidžia nurimti ir atsipalaiduoti, suteikia žvalumo ir energijos.

Ypatingas galvos masažas – baigiamasis akcentas, siekiant gilaus ir maksimalaus Jūsų atsipalaidavimo. Jis nujautrina, mažina dirglumą ir irzlumą, išveda iš nerimo, reguliuoja minčių chaosą, gerina miegą bei atstato protinę veiklą: grįžta susidomėjimas veikla, darbingumas, gebėjimas susitelkti ties užduotimis.

Masažų kompleksas subalansuotas taip, kad per valandą Jūs palaipsniui pereinate į naują, harmoningą būseną, o pasirinkę rekomenduojamą 8-10 masažų kursą, pasieksite norimų rezultatų.

Mums rūpite Jūs ir Jūsų savijauta. Todėl kviečiame pasinaudoti naudingu pasiūlymu už itin gerą kainą. Kuponas suteikia galimybę pasinaudoti ypatinga nuolaida MEDAUS MASAŽUI. Tai labai efektyvus būdas gyvinti kraujotakai, padeda atsikratyti celiulito, lieknina (atliekant kursą), lygina ir minkština odą, valo ją ir jaunina. : siūlome trijų medaus masažų kursą su 50 proc.



Pasiūlymo sąlygos

•    Kuponas galioja 90 min. trukmės trijų masažų kompleksui su Tajų elementais;
•    Būtina išankstinė registracija telefonais
•    Kuponą būtina išnaudoti per vieną apsilankymą;
•    Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas panaudotu, jeigu apie neatvykimą bus perspėta mažiau negu prieš 12 valandų iki procedūros;
•    Būtina turėti atspausdintą kuponą;
•    Kuponą galite išsikeisti į firminį dovanų čekį salone;
•    Kuponas nekeičiamas į kitas paslaugas ar pinigus.



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

"Dalia grožio studija"
Goštauto g. 5/2, Vilnius
Tel. 8 (5) 2620599, 8 648 05505
El. p. [email protected]
аrba

Basanavičiaus g. 22, Vilnius
Tel. 8 670 20093
El.paštas: [email protected]
 
Darbo laikas:
I-V 10:00 – 20:00
VI 10:00 – 17:00


UAB "Dalia grožio studija"
Įmonės kodas: 300651697

DALIA grožio studija





Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011