Kaunas
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

65,00 € už 80,00 € vertės veido odos atjauninimo procedūrą su radijo dažniu ir drėkinančia kauke grožio salone BeAuty House!

Kupono kaina
65 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
80.00 € -18% 15.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 15 kuponų



Ši procedūra yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia atjauninti odą, pagerinti jos tekstūrą ir išvaizdą. Radijo dažnio technologija yra saugi, efektyvi ir pritaikoma įvairioms odos problemoms spręsti. Atraskite naują grožio lygį su radijo dažnio procedūra ir leiskite savo odai švytėti jaunyste bei sveikata.

Procedūros nauda odai:
1. Kolageno gamybos skatinimas: Radijo dažnio procedūra veiksmingai stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą giliausiuose odos sluoksniuose. Šios baltyminės medžiagos yra būtinos odos stangrumui ir elastingumui, todėl oda tampa lygesnė, tvirtesnė ir jaunatviškesnė.
2. Raukšlių ir smulkių linijų mažinimas: Procedūros metu naudojama radijo dažnio energija padeda išlyginti raukšles ir smulkias linijas, suteikiant odai lygesnę tekstūrą. Tai efektyvus būdas kovoti su senėjimo požymiais, išlaikant natūralų veido išraišką.
3. Odos tonuso gerinimas: Radijo dažnio procedūra padeda išlyginti odos toną, mažina pigmentacijos dėmes ir suteikia odai natūralų švytėjimą. Oda atrodo sveikesnė, švaresnė ir gyvybingesnė.
4. Odos tekstūros gerinimas: Procedūra su radijo dažniu gali efektyviai sumažinti porų dydį, randelius ir kitus odos netobulumus. Oda tampa švelnesnė, lygesnė ir vienodesnė.
5. Drėgmės balanso atstatymas: Radijo dažnio procedūra padeda atkurti odos drėgmės balansą, skatindama gilų drėkinimą ir maitinimą. Tai ypač svarbu siekiant išlaikyti odos elastingumą ir švelnumą.
6. Saugus ir neskausmingas procesas: Vienas didžiausių radijo dažnio procedūros privalumų yra tai, kad ji yra neinvazinė ir neskausminga. Procedūros metu nėra naudojami adatos ar pjūviai, todėl nereikia laiko atsigavimui. Tai leidžia mėgautis jaunatviškos odos rezultatais be jokių nepatogumų.

Padovanokite savo odai prabangų prisilietimą ir mėgaukitės ilgalaikiais rezultatais su šia pažangia odos atjauninimo technologija. Leiskite sau jaustis ir atrodyti geriausiai, nes grožis prasideda nuo sveikos ir spindinčios odos.

Trukmė: 1,5 val.



Pasiūlymo sąlygos

Kuponas galioja procedūroms iš sąrašo. 
- Būtina išankstinė registracija nurodytu kontaktiniu telefono numeriu.
- Negalint atvykti sutartu laiku, būtina pranešti prieš 24 val.
- Nepamirškite atsinešti atspausdintą kuponą arba kupono kodą
- Su šiuo kuponu pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu (12 mėnesių nuo įsigijimo dienos)



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas “BeAuty House”
Jonavos. g. 20, Kaunas
+37066337733 Aurelija

Med.kosmetologė Aurelija Lažauskienė
Verslo liudijimas Nr. AE526413-1






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

65,00 € už 80,00 € vertės veido odos atjauninimo procedūrą su radijo dažniu ir drėkinančia kauke grožio salone BeAuty House!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011