Kaunas
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

75,00 € už 90,00 € vertės PRX–T33 beadatinę biorevitalizaciją + DOVANĄ (skaistinantį pilingą ir masažą rankoms) salone BeAuty House!

Kupono kaina
75 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
90.00 € -16% 15.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkti 8 kuponai



Naujos kartos odos atnaujinimas!

Atraskite revoliucinę odos atjauninimo procedūrą – PRX-T33 beadatinę biorevitalizaciją. Tai inovatyvi, neinvazinė technologija, kuri efektyviai skatina odos atsinaujinimą, užtikrina ilgalaikį drėkinimą ir suteikia jaunatvišką spindesį. PRX-T33 – tai patobulinta cheminė procedūra, kurios veikimas pagrįstas TCA (trichloracto rūgšties) ir vandenilio peroksido deriniu, užtikrinančiu gilų poveikį be odos pažeidimų.

Procedūros nauda odai:
1. Stangrumo ir elastingumo atkūrimas: PRX-T33 sudėtyje esanti trichloracto rūgštis stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą giliausiuose odos sluoksniuose, atkuria odos stangrumą ir elastingumą. Tai padeda sumažinti smulkias linijas ir raukšles, suteikiant odai jaunatvišką išvaizdą.
2. Intensyvus drėkinimas: Vandenilio peroksidas, esantis PRX-T33 sudėtyje, pagerina odos drėgmės balansą, skatindamas ląstelių atsinaujinimą ir stiprindamas odos barjerinę funkciją. Oda tampa giliai sudrėkinta, minkšta ir švytinti.
3. Lygesnė odos tekstūra: Procedūra padeda švelniai nušveisti odos paviršių, pašalindama negyvas ląsteles ir atskleidžiant šviežią, sveiką odą. Tai suteikia odai lygesnę tekstūrą ir tolygų toną, mažina pigmentacijos dėmes ir randus.
4. Greiti ir ilgalaikiai rezultatai: PRX-T33 biorevitalizacija užtikrina greitus rezultatus – oda tampa pastebimai švelnesnė ir spindinti jau po pirmos procedūros. Ilgalaikis poveikis pasiekiamas atlikus kelias procedūras, kurios skatina odos atsinaujinimą ir ilgalaikį grožį.
5. Neinvazinė ir neskausminga: PRX-T33 yra beadatinė biorevitalizacija, todėl procedūra yra visiškai neinvazinė ir neskausminga. Nėra jokių injekcijų ar adatų, o tai reiškia, kad nėra ir diskomforto ar ilgo atsigavimo laiko. Jūs galite grįžti prie kasdienės veiklos iš karto po procedūros.
6. Tinka visų tipų odai: Ši procedūra yra saugi ir efektyvi visų tipų odai, net ir jautriai. 

Saugumas ir komfortas:
PRX-T33 biorevitalizacija yra saugi ir patikima procedūra, atliekama kvalifikuotos specialistės. Procedūros metu jaučiamas lengvas šilumos pojūtis ir nedidelis dilgčiojimas, tačiau tai greitai praeina ir nesukelia diskomforto. Nėra jokių šalutinių poveikių, todėl galite būti tikri dėl savo odos sveikatos ir saugumo.

PRX-T33 beadatinė biorevitalizacija yra puiki galimybė atgaivinti ir atjauninti odą be skausmo ir ilgo atsigavimo laiko. Leiskite savo odai švytėti sveikata ir grožiu, išbandykite šią inovatyvią procedūrą ir mėgaukitės jos teikiamais privalumais. Jūsų oda nusipelno geriausio – atraskite PRX-T33 biorevitalizacijos galią ir džiaukitės nepriekaištinga išvaizda.
Jūsų jaunystė ir grožis – mano prioritetas. Patirkite PRX-T33 stebuklą ir leiskite savo odai švytėti!

Trukmė: 1 val.



Pasiūlymo sąlygos

Kuponas galioja procedūroms iš sąrašo. 
- Būtina išankstinė registracija nurodytu kontaktiniu telefono numeriu.
- Negalint atvykti sutartu laiku, būtina pranešti prieš 24 val.
- Nepamirškite atsinešti atspausdintą kuponą arba kupono kodą
- Su šiuo kuponu pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu (12 mėnesių nuo įsigijimo dienos)



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas “BeAuty House”
Jonavos. g. 20, Kaunas
+37066337733 Aurelija

Med.kosmetologė Aurelija Lažauskienė
Verslo liudijimas Nr. AE526413-1






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

75,00 € už 90,00 € vertės PRX–T33 beadatinę biorevitalizaciją + DOVANĄ (skaistinantį pilingą ir masažą rankoms) salone BeAuty House!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011