Kaunas
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

85,00 € už 100,00 € vertės prabangią jauninančią procedūrą su augalų kamieninėmis ląstelėmis grožio salone BeAuty House Kaune!

Kupono kaina
85 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
100.00 € -15% 15.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 13 kuponų



Įsivaizduokite patirtį, kuri atgaivina Jūsų odą, grąžina jos spindesį ir jaunatvišką išvaizdą. Tai ne tik svajonė – tai realybė su prabangia jauninančia procedūra, naudojant augalų kamienines ląsteles. Ši inovatyvi grožio procedūra sukurta siekiant maksimalaus poveikio, remiantis pažangiausiais mokslo pasiekimais ir natūralios gamtos stebuklais.

Nauda odai:
1. Regeneracija ir atsinaujinimas: Augalų kamieninės ląstelės pasižymi unikaliomis regeneracinėmis savybėmis, kurios padeda atkurti odos struktūrą ir funkcijas. Procedūros metu naudojamos kamieninės ląstelės stimuliuoja odos ląstelių atsinaujinimą, skatina kolageno ir elastino gamybą, užtikrina stangresnę ir elastingesnę odą.
2. Gili hidratacija: Ši procedūra ne tik regeneruoja, bet ir giliai drėkina odą. Augalų kamieninės ląstelės, turinčios didelį antioksidantų kiekį, padeda sulaikyti drėgmę odoje, suteikdamos jai šilko švelnumo ir sveiko spindesio.
3. Raukšlių mažinimas: Dėl galingo regeneracinio poveikio ir kolageno gamybos skatinimo, augalų kamieninės ląstelės padeda sumažinti smulkias raukšleles ir gilesnes raukšles. Oda tampa lygesnė, švelnesnė ir vizualiai jaunesnė.
4. Apsauga nuo aplinkos poveikio: Augalų kamieninės ląstelės suteikia odai stiprų apsauginį barjerą nuo žalingo aplinkos poveikio, įskaitant taršą ir UV spindulius. Jos padeda neutralizuoti laisvuosius radikalus, užkertant kelią priešlaikiniam senėjimui ir odos pažeidimams.
5. Spalvos vienodinimas ir švytėjimas: Procedūra padeda išlyginti odos toną, šviesina pigmentines dėmeles ir suteikia natūralų švytėjimą. Jūsų oda atrodo sveikesnė, vienodesnė ir gyvybingesnė.

Ši prabangi jauninanti procedūra su augalų kamieninėmis ląstelėmis ne tik suteikia neįtikėtinų rezultatų, bet ir leidžia pasinerti į tikrą prabangos ir atsipalaidavimo pasaulį. Kiekvienas procedūros žingsnis yra kruopščiai suplanuotas, siekiant maksimalaus komforto ir malonumo. Pasinerkite į šią išskirtinę patirtį ir leiskite savo odai atgauti jaunystę bei gyvybingumą su natūraliomis ir mokslu pagrįstomis augalų kamieninėmis ląstelėmis.
Atraskite jaunystės paslaptį ir leiskite savo odai švytėti!

Trukmė: 1,5 val.



Pasiūlymo sąlygos

Kuponas galioja procedūroms iš sąrašo. 
- Būtina išankstinė registracija nurodytu kontaktiniu telefono numeriu.
- Negalint atvykti sutartu laiku, būtina pranešti prieš 24 val.
- Nepamirškite atsinešti atspausdintą kuponą arba kupono kodą
- Su šiuo kuponu pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu (12 mėnesių nuo įsigijimo dienos)



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas “BeAuty House”
Jonavos. g. 20, Kaunas
+37066337733 Aurelija

Med.kosmetologė Aurelija Lažauskienė
Verslo liudijimas Nr. AE526413-1






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

85,00 € už 100,00 € vertės prabangią jauninančią procedūrą su augalų kamieninėmis ląstelėmis grožio salone BeAuty House Kaune!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011