Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

19,99 € už 50,00 € vertės paakių atjauninimo procedūrą (nuo tamsių ratilų, raukšlių), veido masažą, beadatę mezoterapiją ir kaukes LILI grožio salone!

Puiki akcija!
Kupono kaina
20 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
50.00 € -60% 30.01 €

Nupirkta 8 kuponai


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Paakių oda reikalauja ypatingos priežiūros, nes oda apie akis yra ypač plona ir jautri. Ji yra sudaryta iš mažiau ląstelių sluoksnių ir menkiau apsaugota dėl neadekvačios hidrolipidinės plėvelės, todėl ypač jautri išorės dirgikliams.

Ultragarso bangos stimuliuoja epidermio hidrataciją ir skatina kolageno sintezę, todėl odos priežiūros procedūrose jos naudojamos darant masažą ir įterpiant į ląsteles maitinamąsias medžiagas. BENEXERE - tai naujos kartos italų kosmetika, kuri ne tik sukurta natūralių veikliųjų medžiagų pagrindu, bet ir pritaikyta įvedimui į odą su profesionaliais veido aparatais.

Procedūros metu į odą  įvedamas drėkinantis atstatantis koncentratas, su veikliosiomis medžiagomis:
·         Vitaminas F – giliai drėkina, stiprina odos apsauginį barjerą, minkština odą, palaiko drėgmę
·         Hialurono rūgštis – stipriai drėkina odą ir atstato jos struktūrą iš vidaus, saugo odą nuo skysčių praradimo, mažina esančios raukšles.
·         Elastinas – baltymas , suteikiantis odai elastingumo, palaikantis ląstelių drėgmę. Oda tampa švelnesnė ir minkštesnė.
·         Žiedadulkės – turi daug aminorūgščių, mikroelementų, todėl maitina, drėkina veido odą, atpalaiduoja ir lygina mimikos raukšles.

Procedūros eiga:
Demakiažas.
Makiažas nuvalomas.
Odos šveitimas. Unikalios sudėties šveičiamasis serumas: vienalytis stabilizuojantis simondsijų aliejaus ir Negyvosios jūros vandens mišinys, kurio visos sudėtinės dalys stiprina viena kitos poveikį. Greitas lyginamasis efektas (oda "atsidaro" ir atgyja, pagerėja jos bendras tonusas). Drėkina ir minkština epidermį, pripildo odą natūraliu NMF faktoriumi. Gerina odos vidaus medžiagų apykaitą, išskiriamąsias odos funkcijas, stiprina kraujotaką, skatina natūralią limfotaką.
Masažas. Veido masažas daro teigiamą įtaką mūsų organizmui – jis pagerina odos kraujotaką ir aprūpinimą deguonimi, maisto medžiagomis, geriau pasišalina šlakai, pagerėja odos regeneracija, stimuliuojami raumenys ir didinamas jų tonusas, pagerėja kosmetinių produktų įsisavinimas. Veido bruožai atsipalaiduoja, veido oda vėl tampa spindinti ir elastinga, įgauna ypatingą švytėjimą, jaunatviškumą ir stangrumą.
Beadatė mezoterapija. Mezoterapijos (sonoforezės) metu, veikiant ultragarso bangoms, koncentratas įterpiamas į pačius giliausius odos sluoksnius, tad veikliosios medžiagos savo gerą darbą ten dirba ilgai. Naudojamas italų profesionalios naujos kartos kosmetikos BeneXere  koncentratas, į kurio sudėtį  įeina hialurono rūgštis, vitaminas F, elastinas, žiedadulkės. Odą paveikus didelio intensyvumo ultragarsu, susiformuoja laidūs kanalai, kraujagyslės plečiasi, membranos tampa pralaidesnės, ląstelės geriau įsisavina deguonį ir maitinamąsias medžiagas, skatinama kolageno gamyba, oda stangrėja, gerėja limfos cirkuliacija.
Veido ir paakių kaukės. Procedūra užbaigiama prabangia alginatine kauke, kuri pasižymi ypač stipriu drėkinamuoju ir atstatomuoju poveikiu ir dvejopio poveikio paakių kauke: lygina raukšles ir mažina kraujo sąstovį paburkusiuose vokuose.
Kontraindikacijos: epilepsija, nėštumas, navikai, uždegimai, infekcijos, alerginė reakcija elektrai, išeminė širdies liga, širdies elektrostimuliatorius.

Procedūros trukmė ~ 80 min.



Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija tel.: 867331273
- Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų;
- Papildomos nuolaidos netaikomos ir nekeičiamos į kitas paslaugas;
- Kuponas galioja 2 mėnesius nuo įsigijimo dienos
- Būtina atsinešti atspausdintą kuponą!
- Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą  bus perspėta mažiau negu prieš 2 valandas!




Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas LILI
Matulaičio a. 5, Vilnius
8 673 31 273
[email protected]

Darbo laikas:
Neporinės mėnesio dienos:
I- V   nuo 08 iki 21 val.
VI     nuo 09 iki 15 val.
VII    pagal susitarimą


Anna Tomaševič-Preitikienė
verslo liud. Nr. MP734954-1







Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011