Kaunas
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

60,00 € už 75,00 € vertės KARBOKSI TERAPIJĄ ir fotodinaminę šviesos terapiją veido odos jaunystei salone BeAuty House!

Kupono kaina
60 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
75.00 € -20% 15.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 11 kuponų



Inovatyvi grožio sinergija!

Atraskite revoliucinį grožio sprendimą, sujungiantį dvi pažangiausias odos priežiūros technologijas – karboksi terapiją ir fotodinaminę šviesos terapiją. Ši procedūra suteikia neįtikėtiną jaunystės ir spindesio efektą, efektyviai kovojant su senėjimo požymiais ir atgaivinant odą. Leiskite sau patirti šį inovatyvų ir veiksmingą būdą puoselėti savo grožį.

Procedūros nauda odai:
1. Kolageno ir elastino gamybos skatinimas: Karboksi terapija veiksmingai stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą giliausiuose odos sluoksniuose. Šios baltyminės medžiagos yra būtinos odos stangrumui ir elastingumui, todėl po procedūros oda tampa lygesnė, stangresnė ir jaunatviškesnė.
2. Raukšlių ir smulkių linijų mažinimas: Fotodinaminė šviesos terapija (FDT) naudojant specifinę šviesos bangą padeda sumažinti raukšles ir smulkias linijas, stimuliuojant odos atsinaujinimą ir gerinant jos tekstūrą. Šviesa taip pat skatina kolageno sintezę, papildydama karboksi terapijos poveikį.
3. Odos tonuso ir tekstūros gerinimas: Karboksi terapija padeda pagerinti odos toną ir tekstūrą, mažinant pigmentacijos dėmes ir randelius. FDT suvienodina odos spalvą, suteikia jai sveiką švytėjimą ir pašalina nelygumus. Kartu šios procedūros suteikia odai nepriekaištingą išvaizdą.
4. Intensyvus drėkinimas ir maitinimas: Karboksi terapija pagerina kraujotaką ir odos ląstelių aprūpinimą deguonimi, skatinant gilų drėkinimą ir maitinimą. FDT taip pat padeda sustiprinti šį poveikį, skatindama ląstelių atsinaujinimą ir odos sveikatos gerinimą.
5. Uždegimo mažinimas ir odos nuraminimas: FDT pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, kurios padeda sumažinti odos paraudimą, sudirgimus ir uždegimus. Karboksi terapija skatina greitesnį žaizdų gijimą ir uždegiminių procesų mažinimą, suteikdama odai sveiką ir subalansuotą būklę.
6. Apsauga nuo aplinkos poveikio: Šių dviejų procedūrų derinys padeda apsaugoti odą nuo žalingų aplinkos veiksnių, tokių kaip tarša, UV spinduliai ir toksinai. Fotodinaminės terapijos poveikis stiprina odos apsauginį barjerą, užkertant kelią priešlaikiniam senėjimui.
Saugumas ir komfortas:
Karboksiterapija ir fotodinaminė šviesos terapija yra neinvazinės ir saugios procedūros, kurios nereikalauja ilgo atsigavimo laiko. Procedūros metu galite jausti lengvą šilumą ar dilgčiojimą, tačiau šie pojūčiai yra trumpalaikiai ir nesukelia diskomforto.

Ši unikali procedūra sujungia dvi galingas technologijas, kad suteiktų Jūsų odai naują gyvybę ir spindesį. Karboksi terapija ir fotodinaminė šviesos terapija – tai puikus sprendimas siekiant atjauninti odą, pagerinti jos tekstūrą ir suteikti ilgalaikį spindesį. Leiskite savo odai spindėti jaunyste ir sveikata, pasinerkite į šią prabangią grožio kelionę.

Trukmė: 1,5 val.


Pasiūlymo sąlygos

Kuponas galioja procedūroms iš sąrašo. 
- Būtina išankstinė registracija nurodytu kontaktiniu telefono numeriu.
- Negalint atvykti sutartu laiku, būtina pranešti prieš 24 val.
- Nepamirškite atsinešti atspausdintą kuponą arba kupono kodą
- Su šiuo kuponu pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu (12 mėnesių nuo įsigijimo dienos)



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas “BeAuty House”
Jonavos. g. 20, Kaunas
+37066337733 Aurelija

Med.kosmetologė Aurelija Lažauskienė
Verslo liudijimas Nr. AE526413-1






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

60,00 € už 75,00 € vertės KARBOKSI TERAPIJĄ ir fotodinaminę šviesos terapiją veido odos jaunystei salone BeAuty House!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011