Vilnius
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

45,00 € už giluminį juosmens nugaros masažą (kriškaulis, sėdmenys, pusiaujas) 30 min. ir dovaną (pėdų masažą) RITOS masažų studijoje Vilniaus centre!

Gali būti puiki dovana!
Kupono kaina
45 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkti 8 kuponai



Giluminis juosmens masažas labai svarbus ir reikalingas žmogaus organizmui tiek kaip prevencinė sveikatingumo priemonė ar kompleksinė jo dalis. Masažas pašalina raumenų bei emocinę įtampą, suteikia žvalumo, stimuliuoja kraujo bei limfos apytaką, pagreitina prakaito ir riebalinių liaukų veiklą. Juosmens masazas yra vienas reikšmingiausių žmogaus organizmui. Šiame kūno plote yra išsidėstę stambesnieji raumenys, kuriuos masažuojant, pagerėja visos jų atliekamos funkcijos: judesiai tampa tikslesni, padidėja darbingumas. Taip pat nugaroje gausu kraujagyslių ir nervų. Visas funkcijas, vykstančias žmogaus organizme, reguliuoja nervų sistema. Masažuojant daroma įtaka nervų sistemos dirglumui. Vadinasi, sukeliamos atsakomosios reakcijos įvairiuose vidaus organuose. Tokiu būdu masažas turi terapinį poveikį sergant daugeliu ligų, esant padidėjusiai įtampai bei nuovargiui, o sveikam žmogui padeda fiziškai stiprėti. Profesionalus masažas, gali sušvelninti skausmą, sumažinti raumenų įtampą, sušildyti ir nuramint.
 
Po klasikinio pėdų masažo pagerės kraujo ir limfos apytaka, medžiagų apykaita, raumenys atsipalaiduos, dings pėdų ir bendras viso organizmo nuovargis, sumažės patinimai, ir skausmai, liudesys ir vienatvės jausmas.



Pasiūlymo sąlygos

- Kuponas galioja 12 mėnesių nuo kupono pirkimo dienos
- Būtina išankstinė registracija Tel. 864019979

- Į kitas paslaugas kuponas nekeičiamas
- Būtina pateikti atspausdintą kuponą su unikaliu kodu, gautą į el. pašto dėžutę

 



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

RITOS MASAŽŲ STUDIJA

Slucko g. 1 -102,  Vilnius
Tel. 864019979

UAB "Ritos masažai"
Įm.kodas 304280894






Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

45,00 € už giluminį juosmens nugaros masažą (kriškaulis, sėdmenys, pusiaujas) 30 min. ir dovaną (pėdų masažą) RITOS masažų studijoje Vilniaus centre!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011