Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

45,00 € už 75,00 € vertės egzotiską vaisiais kvepiantį SPA ritualą (90 min.) RITOS masažų studijoje Vilniaus centre!

Gali būti puiki dovana!
Kupono kaina
45 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
75.00 € -40% 30.00 €

Nupirkta 21 kuponas


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Tegul rutina, nuovargis ir įtampa pasišalina – Jūsų sielos ir kūno harmonija pasirūpins RITOS MASAŽŲ studija, kurios meistrai myli savo darbą, gyvenimą ir žmones. Profesionalūs masažai ir SPA ritualai – geriausias pasirinkimas ieškantiems malonaus, gilaus ir jėgas grąžinančio atsipalaidavimo būdo!

Pasinaudoję šiuo kuponu, jums atliks egzotiską  SPA ritualą.  90 min. trukmės SPA ritualą sudaro:
•    kūno šveitimas su pasirinktu šveitikliu (20 min.) – šveitiklio dėka nuo odos paviršiaus yra pašalinamos negyvos odos ląstelės ir kūnas paruošiamas tolimesniems ritualo etapams;
•    kūno įvyniojimas (25 min.) - po įvyniojimo oda tampa minkšta ir švelni kaip šilkas, o kūnas pailsėjęs ir nurimęs;
•    dušas (5-10 min.);
•    aromaterapinis masažas su kvepiančiais eteriniais aliejais (35 min.) – masažas nuima susikaupusią įtampą, atpalaiduoja įsitempusius raumenis, padeda atgauti jėgas ir suteikia žvalumo pojūtį visai dienai;
•    po SPA ritualo vaišinama žolelių arbata arba gintariniu vandeniu.

Prieš įsigydami šį pasiūlymą, galėsite pasirinkti norimą kūno šveitiklį:
1.    Cukraus šveitiklis kūnui su mandarinų ir mango ekstraktu - priemonė giliai maitina ir drėkina odą, suvienodina jos spalvą, atnaujina tekstūrą ir natūralią išvaizdą. Šveitiklis sumažina raukšleles, oda tampa švytinti, spindinti ir atrodo jaunai.
2.    Cukraus šveitiklis kūnui su citrinžole ir žaliąja arbata - šis prabangus cukraus šveitiklis švelniai valo rankas, kojas ir kūną. Priemonėje gausu antioksidantų, todėl pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, sumažina odos senėjimo požymius, valo inkštirus, nuo odos paviršiaus pašalindami toksinus, mažina tempimo pojūtį, pagyvina, ramina ir gaivina odą.
3.    Cukraus šveitiklis kūnui su pitaja - šveitiklio sudėtyje esantis tropinis vaisius, pitaja, praturtintas vitaminais, mineralais, aktyviais antioksidantais ir polisacharidais, kurių dėka oda yra efektyviai stangrinama. Šis kaktusinis augalas yra praturtintas geležimi, kalciu, fosforu, kurie reikalingi mūsų odai. Pitaja vaisiaus ekstraktas yra naudojamas odos drėkinimui, mažinti įvairius paraudimus. Po šio šveitiklio oda tampa minkštesnė, švelnesnė ir skaistesnė.
4.    Cukraus šveitiklis kūnui su raudonaisiais greifrutais - cukraus šveitiklis pašalina negyvas kūno odos ląsteles, o priemonės sudėtyje esantys prabangūs sertifikuoti organiniai greipfrutų, argano, alyvuogių jojobos aliejai suteikia odai šilko švelnumo bei spindesio.

Atraskite tikrą ramybės ir poilsio oazę!



Pasiūlymo sąlygos

- Kuponas galioja 12 mėnesių nuo kupono pirkimo dienos
- Būtina išankstinė registracija Tel. 864019979

- Į kitas paslaugas kuponas nekeičiamas
- Būtina pateikti atspausdintą kuponą su unikaliu kodu, gautą į el. pašto dėžutę

 



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

RITOS MASAŽŲ STUDIJA
Slucko g. 1 -102,  Vilnius
Tel. 864019979

UAB "Ritos masažai"
Įm.kodas 304280894






Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011