Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

16,00 € už 40,00 € vertės Dviejų masažų kompleksą veidui (stangrinamasis ir limfodrenažinis) grožio studijoje DALIA Vilniuje!

Viena PAŽANGIAUSIŲ procedūrų už išskirtinę kainą!
Kupono kaina
16 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
40.00 € -60% 24.00 €

Nupirkta 8 kuponai


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Besikeičiant metų laikams keičiasi ne tik oro sąlygos, bet ir mūsų įpročiai - visa tai gula ant mūsų veido ir po truputėlį slopina jo švytėjimą ir gyvybingumą. Tačiau nėra nieko nepataisomo...

Šiandien puiki proga pasirūpinti, kad artėjančių švenčių metu atrodytumėte nepriekaištingai! 

Stangrinamasis bei limfodrenažinis masažai tai puikus duetas, greita reanimacija Jūsų pavargusiam veidukui. Po procedūros efektą pastebėsite iš karto, kuris išsilaikys net iki 4 dienų, nes profesionalūs prisilietimai, padės susigrąžinti prarastą odos skaistumą, švelnumą ir gaivią išvaizdą!

ūsų laukia:
-  Demakiažas
-  Stangrinamasis veido masažas (20 min)
Šis masažas pagerins Jūsų odos kraujotaką, jos regeneraciją, oda geriau apsirūpins deguonimi bei maisto medžiagomis, todėl pagerės odos elastingumas, spalva bei išvaizda. Šis masažas stimuliuoja veido raumenis, didina jų tonusą, ramina, atpalaiduoja, padeda koreguoti senėjimo reiškinius odoje, palygina mimikos raukšleles.
- Limfodrenažinis masažas (20 min)
Šis masažas skatina susikaupusių skysčių nutekėjimą, mažina paakių ir bendrą veido patinimą, skatina detoksikaciją, mažina išryškėjusių kapiliarų tinklą ant skruostų, nosies, paakių srityje. Veido limfodrenažas suteikia puikius rezultatus kovojant su kuperoze, odos išsausėjimu, ankstyvuoju senėjimu, audinių bei raumenų elastingumo sumažėjimu. Sumažinant veido suglebimą pasiekiamas ryškus liftingo efektas. Po jo oda atrodo skaistesnė, gaivesnė ir gražesnė, nebelieka pabrinkimų ir nesveiko raudonumo.


Mielosios, skirkite laiko ir dėmesio tik sau – tegul Jūsų veidas išduoda ne nuovargį, o gyvenimo džiaugsmą ir pasitikėjimą savimi!


Pasiūlymo sąlygos

•    Kuponas galioja  dviejų masažų kompleksui stangrinamajam bei limfodrenažiniam masažams
•    Būtina išankstinė registracija
•    Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas panaudotu, jeigu apie neatvykimą bus perspėta mažiau negu prieš 12 valandas iki procedūros.
•    Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo dienos
•    Registruojantis būtina informuoti, kad paslaugai turite akcijos kuponą, nepranešus iš anksto  galioja įprasta paslaugų kaina.



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

"Dalia grožio studija"
Adresas: Basanavičiaus g.22, Vilnius
Telefonas: 8 670 20093

arba

Goštauto g. 5/Vasario 16-osios g. 2, Vilnius
Telefonas: 8 (5) 262 05 99, mob.: 8 648 05505
[email protected]
www.daliagroziostudija.lt

Darbo laikas:
I – V 10.00 - 20.00
VI 10.00 - 17.00
VII nedirbame


UAB "Dalia grožio studija"
Įmonės kodas: 300651697

DALIA grožio studija





Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011