Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

79,00 € už 150,00 € vertės bikini ir pažastų epiliaciją DIODO LAZERIU grožio salone DESĖJA Vilniuje!

Аtlieka profesionali meistrė!!!
Kupono kaina
79 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
150.00 € -47% 71.00 €

Nupirkta 20 kuponų


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja

Diodo lazerių procedūra yra nauja, modernesnė, globaliai populiaresnė technologija, jau spėjusi užkariauti aukščiausio lygio pasaulio klinikas; paskutiniaisiais metais pasaulinėje rinkoje užimanti lyderio pozicijas dėl saugumo, efektyvumo ir tinkamumo įvairiems odos fototipams. Plaukų šalinimas diodo lazeriu yra efektyviausias plaukų šalinimo metodas!


Diodo lazeris SIPANIJA (Ispanja) generuoja intensyvios, koncentruotos šviesos spindulį, kuris nedideliu rankiniu davikliu nukreipiamas į reikiamą vietą. Plaukuose esantis pigmentas sugeria lazerio skleidžiamą energiją ir sunaikina jo svogūnėlį. Šis plaukų šalinimo būdas yra mažiau skausmingas nei kiti plaukų šalinimo būdai (elektrolize, depiliacija). Tai daug patogesnis, efektyvesnis ir greitesnis metodas. Lazeriu galima pašalinti plaukus nuo labai jautrių kūno vietų (pvz.: bikini sritis, pažastys ir panašiai).


Diodo lazeris tiksliai sunaikina ne tik plauko folikulą, bet ir aplinkines ląsteles, iš kurių formuojasi plauko užuomazga. Tokiu būdu pasiekiamas ilgalaikis plaukų pašalinimas. Diodinis lazeris  išskiria vienos bangos ilgio spindulį, sunaikindamas plauko folikulą (svogūnėlį). 

Plaukų šalinimas diodiniu lazeriu yra saugus, greitas ir labai švelnus būdas. Nors kai kurios kūno sritys jautresnės už kitas,daugelis pacientų patiria tik labai nedidelį skausmą arba visai jo nejaučia. Naudojama stipri šaldymo sistema. 

Procedūrų skaičius priklauso nuo plaukų tankio ir augimo ciklo, o juos sąlygoja Jūsų amžius, etninė kilmė, svoris, hormonai, vartojami vaistai, medžiagų apykaita ir t.t. Plaukas procedūrai turi būti tik skustas. 


Nors plaukeliai ima kristi jau po pirmos epiliacijos, norint pasiekti geriausią rezultatą vidutiniškai reikia atlikti 4-6 procedūras kas 4-8 savaites. Plaukelių lieka vis mažiau, jie tampa plonesni, oda tampa lygesnė, švelnesnė. Vėliau, siekiant išlaikyti pasiektą rezultatą, procedūrą užtenka pakartoti 1-2 kartus per metus. 

Todėl būtent dabar (žiemą) reikia pradėti procedūras!!!


Pastabos: Negalima degintis saulėje ar lankytis soliariume prieš procedūrą, būtina bent porą savaičių nesideginti iki lazerinės epiliacijos, oda neturi būti paraudus ar nudegus, tačiau grižus iš šiltųjų kraštų po kelių savaičių drąsiai galima epiliuoti lazeriu ir ant įdegusios odos, taip pat siekiant rezultato negalima depiliuoti plaukų pincetu ar vašku. Iškart po procedūros galima grįžti į savo įprastą gyvenimo ritmą.


Ruduo ir žiema yra geriausias laikas depiliacijai diodo lazeriu, todėl rekomenduojama jas atlikti jau dabar.



Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija, REGISTRACIJA VYKSTA TIK TELEFONU 8 648 97075.

- Kuponas galioja pilnai braziliškai bei pažastų epiliacijai moterims grožio salone DESĖJA Giedraičių g. 46 Vilniuje;

- Apie vizito atšaukimą prašome pranešti prieš 5 valandas!

- Jei reikia, sąskaitą išrašys pardavėjas po paslaugos suteikimo;

- Kuponas galioja TIK 2023 03 01 - 2023 06 01 d. laikotarpiu. 

 - jeigu meistrė mato, kad dėl sveiatos būklės klientei negalima atlikti procedūros, procedūra neteikiama, pinigai gražinami.



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio salonas DESĖJA

Giedraičių g. 46 - 29, Vilnius

Tel. Gražina 8 648 97075
 
I - V 8:00 - 20:00
VI 8:00 - 18:00
VII nedirba





Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011