Vilnius
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

65,00 € už 100,00 € vertės atpalaiduojantį masažų kompleksą ROMANTIŠKA AKIMIRKA DVIESE DALIOS grožio studijoje Vilniuje!

Kupono kaina
65 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
100.00 € -35% 35.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 12 kuponų



Atpalaiduojantis masažų kompleksas su kokosų aliejumi „Romantiška akimirka dviese“

Jau visiem žinoma, kad kokosų aliejus turi ypatingų savybių! Jis padeda jungiamajam audiniui išlikti tvirtam ir elastingam, oda ilgiau išlieka stangresnė,subalansuoja odos riebumą/sausumą, puikiai minkština odą,  turi kokosui būdingą malonų kvapą .

Jūsų laukia:

- Pasisveikinimo ritualas (5 min.). Tai terapeuto rankų ir minčių prisilietimas bei susipažinimas su klientu. Prieš procedūrą būsite palydeti į jaukų masažo kabinetą kuriame romantiškai dviese galėsite pasimėgauti atplaiduojančia muzikos terapija ir kvapnių žvakių šviesa.

- Pečių juostos, nugaros ir kaklo masažas. Šis masažas su kokosų aliejumi mažina sprando ir pečių bei kaklo skausmus, taip pat nemigą, įtampą ir nuovargį, gerina kraujotaką, atpalaiduoja raumenis, ramina nervų sistemą. Jau visiem žinoma, kad kokosų aliejus turi ypatingų savybių! Jis padeda jungiamajam audiniui išlikti tvirtam ir elastingam, oda mažiau vysta, .(25 min.).

- Švelnus pėdų šveitimas, kurio metu pašalinamos negyvos odos ląstelės — oda tampa švelni, minkšta ir lygi. Naudinga nes:

 Puikiai valo odos paviršių; Pašalina negyvąsias odos ląsteles; Šalina ir reguliuoja riebalinių liaukų išsiskyrimą;Praturtina Jūsų odą būtiniausioms medžiagomis;Gerina kraujo apytaką; Lygina odos spalvą;Švelniną odą;Drėkina odą; Atpalaiduoja ir ramina;Lygina odos paviršių. (10 min)

- Pėdų masažas baigiamasis komplekso akcentas — Pėdose rasime viso kūno žemėlapį, čia pat yra taškai, susiję su visais vidaus organais. Todėl ši procedūra puikiai atpalaiduoja nervų sistema, mažina įtampa bei įvairaus pobūdžio skausmai, gerina kraujo apytaka, gerinamos metabolinės organizmo funkcijos — medžiagų pasisavinimas ir organizmo valymas, sureguliuojamas miegas, stiprinama imuninė sistema. Po šio masažo jausite nepaprastą lengvumą ir palaimą. (15 min)

Atliekant pėdų masažą galite pasilepinti specialia veido kauke pagal odos tipą. Galimi kaukės pasirinkimai: raminanti, sutraukianti, detoksikuojanti, mažinanti kapiliarus, liftinguojanti, jauninanti, balinanti, prisotinanta mineralinėmis medžiagomis arba vitaminais. 


Pasiūlymo sąlygos

•    Būtina išankstinė registracija telefonais
•    Kuponą būtina išnaudoti per vieną apsilankymą;
•    Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas panaudotu, jeigu apie neatvykimą bus perspėta mažiau negu prieš 12 valandų iki procedūros;
•    Būtina turėti atspausdintą kuponą;
•    Kuponą galite išsikeisti į firminį dovanų čekį salone;
•    Kuponas galioja 12 mėnesių 



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

"Dalia grožio studija"
Basanavičiaus g. 22, Vilnius
Tel. 8 670 20093
El.paštas: [email protected]
 
Darbo laikas:
I-V 10:00 – 20:00
VI 10:00 – 17:00


UAB "Dalia grožio studija"
Įmonės kodas: 300651697

DALIA grožio studija





Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

65,00 € už 100,00 € vertės atpalaiduojantį masažų kompleksą ROMANTIŠKA AKIMIRKA DVIESE DALIOS grožio studijoje Vilniuje!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011