Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

27,00 € už 42,00 € vertės aromaterapinį SANTANA masažą (90min.) bei Dovaną (15min. veido ar galvos masažą) EMDEJA grožio salone!

Kupono kaina
27 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
42.00 € -35% 15.00 €

Nupirkta 12 kuponų


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Plačiau praverkite savo sielos duris ir įsileiskite į savo širdeles naują vėjo-aistros, kaitros-meilės dvelksmą, palepindami savo pačius brangiausius ir mylimiausius žmones, dovanodami Jiems SANTANA aromaterapinį  viso kūno masažą. Šis masažas, tai geros savijautos ir visiško kūno atsipalaidavimo procedūra. Padėkime Sau ir Kitems nusimesti nuo pečių slegiančią kasdienybės naštą, pažaboti rutiną ir praskaidrinti gyvenimą šviesiomis ir šiltomis spalvomis. Gal šis masažas padės Jums sušvelninti ir taip įtemptus tarpusavio santykius, o gal dar labiau sustiprins Jūsų  Meilės, Pagarbos ir Atsakomybės syvus? Tad pamaloninkime savo kūną maloniais eteriniais augalų aromatais, išskirtinia masažo technika, pailsinkime savo kūną ir sielą, atgimkime iš naujo geriems ir prasmingiems gyvenimo darbams! Todėl nedvejokite ir įsigykite šį nuostabų masažą, kuris suteiks Jūsų kūnui energijos ir palaimos.

Aromaterapinis „SANTANA“  masažas, tai geros savijautos ir visiško kūno atsipalaidavimo procedūra. Ši procedūra, tai kvapų terapija. Eterinių aliejų poveikis žmogaus organizmui žinomas jau šimtmečius, tai dvasios ir kūno prieglobstis, teigiamai veikiantis emocijų antplūdį, stabilizuojantis nervinę sistemą. Aromaterapija padeda apginti kūnui svarbią imuninę sistemą, sužadinti teigiamas emocijas ir jas stabilizuoti. Dažnai ši terapija vadinama jutiminia, nes jungia lytėjimo ir uoslės pojūčių galią. Šio masažo metu naudojami įvairūs eteriniai aliejai, gaunami iš aromatinių augalų dalių- žiedų, žievės, šaknų. Gaivus ir raminantis augalų kvapas įsisavinamas per kvėpavimą, per odą įmasažuojant. Todėl pagerėja kraujotaka, medžiagų apykaita, kvapų vaiska švelnina streso padarinius žmogaus organizme, pašalina nemigos dirgiklius, bei suteikia pasitikėjimo savimi. Šis masažas harmonizuoja bendrą savijautą, pristabdo senėjimo procesą.


Pasiūlymo sąlygos

1.Dovanų kuponas galioja 5 mėnesius nuo pirkimo dienos.
2. Norint pasinaudoti paslauga, būtina išankstinė registracija tel:+37061816867:
3. Atvykus būtina turėti atspausdintą Groziodovanos.lt kuponą:
4. Jei nepavyktų prisiskambinti, nepergyvenkite – būtinai perskambinsime arba rašykite mums el.paštu [email protected]
5. Mes randamės adresu Kalvarijų 172A, Vilnius. www.emdeja.lt. Yra nemokama stovėjimo aikštelė.
6. Po procedūros salonas išrašys sąskaitą-faktūrą




Pasiūlymo teikėjo kontaktai

EMDEJA grožio salonas

Kalvarjių 172A, Vilnius
el.p: [email protected]/
Tel.nr.+370 618 16 867
Darbo laikas: 8.00-20.00

Daiva Melnikienė
Indiv.veiklos.pažym.Nr. 592454


EMDEJA grožio salonas





Kiti pasiūlymai


Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011